loader image
Toggle Menu

nieuws16 mei 2023by SportverlichtingHoe Sportverlichting.com je helpt bij het verminderen van onderhoudskosten

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/04/hulp-bij-het-verminderen-van-onderhoudskosten.jpeg

Goede sportverlichting is essentieel voor elk sportveld, maar kan ook een flinke kostenpost zijn. Naast de aanschafkosten moet er ook rekening gehouden worden met de onderhoudskosten van de verlichting. Gelukkig kan Sportverlichting.com hulp bij het verminderen van onderhoudskosten bieden door middel van slimme oplossingen en onderhoudsadvies.

Het voorkomen van defecten

Een van de grootste kostenposten bij sportverlichting is het vervangen van defecte lampen. Om deze kosten te verminderen biedt Sportverlichting.com verlichtingssystemen aan met een lange levensduur. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van slimme systemen die eventuele defecten vroegtijdig detecteren. Zo kan er snel ingegrepen worden voordat de verlichting helemaal uitvalt en er meer schade ontstaat.

Periodiek onderhoud uitvoeren

Naast het voorkomen van defecten is het ook belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Sportverlichting.com biedt hiervoor verschillende onderhoudscontracten aan. Deze contracten zijn op maat gemaakt en houden rekening met de behoeften van de klant. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een jaarlijks onderhoudsbeurt, waarbij alle lampen gecontroleerd en eventueel vervangen worden. Op deze manier wordt voorkomen dat er onverwachte kosten ontstaan en blijft de verlichting in optimale conditie. Lees hier meer over het juiste onderhoud.

Energiezuinige verlichting installeren

Naast het verminderen van onderhoudskosten kan Sportverlichting.com ook helpen bij het verminderen van energiekosten. Door gebruik te maken van energiezuinige LED-verlichting kan er tot wel 50% bespaard worden op de energiekosten. Deze besparing is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast gaat LED-verlichting veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor er minder vaak vervangen hoeft te worden.

Advies op maat

Elk sportveld is anders en daarom is het belangrijk om advies op maat te krijgen bij het kiezen van de juiste verlichting en onderhoudscontracten. Sportverlichting.com biedt daarom gratis adviesgesprekken aan waarin de behoeften en wensen van de klant besproken worden. Op basis hiervan wordt er een plan opgesteld dat het beste past bij het sportveld en de budgettaire mogelijkheden.

Garantie en service

Sportverlichting.com staat voor kwaliteit en service. Daarom bieden zij op alle verlichtingssystemen garantie aan. Mochten er toch problemen ontstaan, dan is de klant verzekerd van snelle en goede service. Dit zorgt voor een extra stukje zekerheid en vertrouwen in de verlichting.

Conclusie

Sportverlichting.com kan helpen bij het verminderen van onderhoudskosten door het voorkomen van defecten, periodiek onderhoud, energiezuinige verlichting, advies op maat en garantie en service. Neem contact met ons op om de opties voor uw sportvereniging te bespreken.

Offerte led sportveldverlichting

Vul vandaag nog de online vragenlijst in voor een gratis en vrijblijvende kostenindicatie!
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting