loader image
Toggle Menu

Lichtmasten plaatsen

Lichtmasten plaatsen

Laat je als sportclub lichtmasten plaatsen met led verlichting, dan kies je voor meer licht en minder energieverbruik. En je bespaart er niet alleen stroom mee, led lichtmasten leveren de club ook een lagere energierekening op. Geld dat je in de club kunt steken. Wij helpen je graag bij de overstap naar led: van de eerste locatiescan tot en met het plaatsen van de lichtmasten. We kunnen je ook begeleiden bij de subsidieaanvraag. Doorloop ons 4 stappenplan en vraag vandaag nog een persoonlijk lichtplan aan. Hierin geven we inzicht in de investering, gebruik & verbruik, in de terugverdientijd en in eventuele subsidiemogelijkheden. Dit advies is gratis en vrijblijvend.

De voordelen van led

Led lichtmasten plaatsen biedt vele voordelen voor jullie vereniging. Niet alleen praktische, maar ook financiƫle voordelen. Hoe snel je de totale investering voor led halverlichting hebt terugverdiend is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid lampen en branduren. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de kosten en de terugverdientijd van nieuwe halverlichting. Om het je gemakkelijk te maken hebben we de voordelen voor je op een rij gezet.

Meer licht op de sportvelden

Met lichtmasten zit er geen tijdslimiet aan jullie trainingen. Ledverlichting heeft een hogere lichtopbrengst en een lager energieverbruik, meer licht tegen lagere kosten dus. Onze lampen simuleren daglicht en zorgen voor gelijkmatige verlichting over het veld.

Bespaar op energie

Met led lichtmasten bespaart jullie club al gauw tot 50 procent op de energiekosten. Ledlicht heeft geen opwarm- en afkoeltijd en het licht is regelbaar, waarmee jullie nog meer kunnen besparen. 90 procent van de energie wordt omgezet in licht.

Subsidie voor led lichtmasten

De overheid steunt duurzame initiatieven met een procentuele bijdrage. Deze kan bij ledverlichting oplopen tot 30 procent. Wij bieden support bij de voorbereiding en kunnen jullie begeleiden bij de subsidieaanvraag.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Sportverlichting.com is gespecialiseerd in subsidieaanvragen voor led verlichting. Vraag vandaag nog gratis scan aan en wij geven je inzage in de kosten, terugverdientijd en in de subsidiemogelijkheden. Dit advies is geheel vrijblijvend en de subsidieaanvraag regelen wij voor je!

BOSA-regeling

Voor een tegemoetkoming in de (ver)bouwkosten van sportaccommodaties, kun je een beroep doen op de BOSA-regeling. De financiert 20 procent van de kosten voor de bouw en onderhoud. Doen jullie een duurzame investering in de club, led verlichting bijvoorbeeld, dan kan de subsidie oplopen tot 30 procent. Om in aanmerking te komen geldt een minimum investering van vijfduizend euro. De Nederlandse overheid heeft in 2020 80 miljoen euro vrijgemaakt voor de BOSA-regeling.

Slim combineren

Laten jullie niet alleen lichtmasten plaatsen, maar ook onderhoud of renovatie uitvoeren? Dan kunnen wij de offertes bundelen, voor een compleet overzicht van alles kosten bij de subsidieaanvraag.

Video lichtmasten voetbalveld - FC Dordrecht

4 stappenplan

Om het overzichtelijk te houden doorlopen we samen een 4 stappenplan. Hiermee zorgen we ervoor dat jullie helderheid krijgen in kosten en baten, zodat jullie de juiste afwegingen en keuze kunnen maken.

Stap 1: Scan & advies
We beginnen met een locatiescan van de sportvereniging, waarbij we de huidige verlichting in kaart brengen en inventariseren of er werkzaamheden nodig zijn voor de overstap naar led: onderhoud, baanrenovatie of een verbouwing bijvoorbeeld.

Stap 2: Besparing & Lichtplan

Op basis van de bevindingen stellen we een lichtplan op, waarin we de terugverdientijd en alle kosten in kaart brengen. In ons lichtplan geven we ook een indicatie van de terugverdientijd en van de mogelijke kostenbesparing.

Stap 3: Subside & Financiering

In ons advies leggen we ook de verschillende subsidiemogelijkheden voor. Wij begeleiden jullie in de voorbereiding, het in kaart brengen van alle kosten, en bij het indienen van de subsidieaanvraag.

Stap 4: Realisatie & Onderhoud
Na het aanvragen van de subsidie, kunnen de werkzaamheden beginnen. Ook voor service & onderhoud blijven we uiteraard nauw samenwerken.

Meer over lichtmasten plaatsen

Led lichtmasten laten plaatsen bij jouw sportvereniging? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of plan direct een locatiescan. We komen binnen 24 uur bij je terug met een reactie.

FAQ

1
Hoe worden de lichtnormen bij voetbal bepaald?

De lichtnormen bij voetbal worden bepaald door de KNVB. Er zijn verschillende kenmerken waar rekening mee gehouden kan worden. De grote en snelheid van de bal is hierin bepalend. Ook is het niveau waarop de club speelt van groot belang. Wij zullen tijdens onze inventarisatie uw club van alle informatie voorzien.

2
Ons trainingsveld heeft geen standaard afmeting, hoe passen jullie je advies hierop af?

Wij komen met veel plezier bij jullie langs. Tijdens ons bezoek zullen we een inventarisatie doen van jullie club. Onderdeel van de inventarisatie is het opmeten van het veld. Op basis van de gegevens kunnen wij een persoonlijk lichtplan opstellen zodat de lichtnormen ruim behaald worden.

3
Wat is de gemiddelde terugverdientijd bij voetbal?

De gemiddelde terugverdientijd bij voetbal is 6 jaar.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting