loader image
Toggle Menu

Pascal zoekt monteurs electrotechniek (vacature)

Pascal zoekt monteurs electrotechniek (vacature)

Vanuit zijn baan als koerier bij een online drogisterij heeft Pascal van Hengel (40) een jaar geleden de overstap gemaakt naar Sportverlichting.com als monteur. Het installeren en monteren van led-verlichting bij sportverenigingen door heel Nederland in een leuk en jong team van technici gaf Pascal de kans om zijn technische kennis te vergroten.

Via een toevallige ontmoeting met een van de monteurs bij Sportverlichting.com hoorde Pascal dat het bedrijf op zoek was naar monteurs. Het enthousiaste verhaal van de monteur over het werken bij Sportverlichting.com sprak Pascal aan. Na een kop koffie met eigenaar en directeur Martin Bolderman, mocht hij een dag proefdraaien bij Sportverlichting.com. Diezelfde dag werkte hij al samen met een van de monteurs in de hoogwerker om te kijken of werken op grote hoogte hem beviel. Na nog een aantal proefdagen klom hij als een volleerd acrobaat de lichtmasten in.
Pascal had geen ervaring in de elektrotechniek toen hij startte als monteur bij Sportverlichting.com. Maar dat was en is geen probleem. Sportverlichting.com heeft de visie dat je alles kunt leren en heeft daarom met Pascal een opleidingstraject ingezet. Dit traject zorgt ervoor dat hij als volledig gecertificeerd elektrotechnisch monteur de sportvelden van duurzame led-verlichting kan gaan voorzien.

Pascal heeft nu een fulltime contract van 40 uur per week bij Sportverlichting.com en is tevreden. Zeker als vader van een gezin van drie kinderen is het fijn dat hij één dag per week vrij is. Hij werkt vier dagen van 10 uur. De monteurs van Sportverlichting.com reizen heel Nederland door voor hun werkzaamheden en met de reistijden erbij is 9 tot 10 uur per dag de standaard.

Sportverlichting.com is op zoek naar een enthousiaste collega die dagelijks met een jong team van monteurs sportclubs wil verlichten. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon zonder hoogtevrees, dan heeft Sportverlichting.com voor jou een geweldige baan. Wij zoeken een monteur die bereid is om op grote hoogte te werken en die meer wil leren over elektrotechniek.

Wat bieden wij jou?

  • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een goed salaris
  • Werken in een jong en gezellig team
  • Een 40-urige werkweek verdeeld over vier of vijf dagen
  • Eigen bedrijfsbus
  • De juiste werkkleding om je werkzaamheden veilig uit te voeren
  • Diverse team-uitjes, borrels en feestjes
  • Bezoek aan wedstrijden van diverse topclubs die door ons zijn verlicht
  • Een opleidingstraject om als volledig gecertificeerd elektrotechnisch monteur aan de slag

Jouw reactie

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een mail met CV naar Martin Bolderman te sturen via martin@sportverlichting.com.
Wil je meer informatie bel dan gerust naar ons kantoor op (085) 822 57 49.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting