loader image
Toggle Menu

Aan de slag

Met ons solide 4 stappenplan zorgen we ervoor dat je helderheid krijgt op allerlei gebieden, zodat er een goede afweging én keuze gemaakt kan worden.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op de prijs en besparing, daarom zullen we te allen tijde het stappenplan aanhouden. Dit doen we overigens tot en met stap 3 kosteloos, gelet op onze missie.
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Maps-320x320.png

Stap 1: scan & advies

We komen graag langs om een beeld krijgen van jullie club; situering van de velden of banen, omgeving en routing.

De keuze voor led-armaturen hangt van veel factoren af, zoals windbelasting, situering én gebruik van de velden, lichtnormen, sterkte van de masten en gewenste bediening.

Stap 2: besparing & lichtplan

We begrijpen het reilen en zeilen binnen een vereniging als geen ander, daarom weten we hoe belangrijk de voorbereiding én presentatie aan de leden is.

Het plan bevat daarom een inzage in alle kosten, informatie over led-armaturen, inzage in gebruik en verbruik, terugverdientijd in combinatie met de investering en subsidiemogelijkheden.

Stap 3: subsidie & financiering

In Nederland zijn er tal van subsidiemogelijkheden, grofweg kun je stellen dat er drie categorieën zijn: landelijke subsidies, regionale subsidies en ondernemingsvoordeel.

Je kunt er ook voor kiezen de investering te financieren, zodat je de kosten gelijkmatig kan verspreiden over een aantal jaar. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar en uiteraard kunnen we de gehele aanvraag voor jullie uit handen nemen; van voorbereiding tot uitbetaling.

Dergelijke aanvragen duren niet lang, binnen een week kunnen we alles rond hebben. We nemen graag de opties met je door.

Stap 4: realisatie & onderhoud

Nu alles rond is gaan we hard aan het werk, zodat jullie zo snel mogelijk kunnen genieten van jullie sport en tegelijkertijd geld gaan besparen.

We leveren alles turn-key op en zijn enorm flexibel, zodat je tijdens het sporten zo min mogelijk hinder van ons ondervindt. Tevens wordt er een onderhoudsplan opgesteld na installatie.

Bekijk onze video en weet binnen 1 minuut hoe het werkt!

Stap nu over naar led verlichting

Wil je meer informatie over led verlichting voor jullie sportclub? We helpen je graag verder.
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting