Aan de slag

Met ons solide 4 stappenplan zorgen we ervoor dat je helderheid krijgt op allerlei gebieden, zodat er een goede afweging én keuze gemaakt kan worden.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op de prijs en besparing, daarom zullen we te allen tijde het stappenplan aanhouden. Dit doen we overigens tot en met stap 3 kosteloos, gelet op onze missie.
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Maps-320x320.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Sportverlichting-montage-02.jpeg

Stap 1: scan & advies

Stiekem kunnen we op Google Maps al een aardig beeld krijgen van jullie club; situering van de velden of banen, omgeving en routing.

Toch is het belangrijk dat we langskomen om ter plaatse de situatie goed in kaart te brengen, jullie wensen op te nemen en specifiek te kijken naar jullie gebruik binnen de club.

De keuze voor led-armaturen hangt van veel factoren af, zoals windbelasting, situering én gebruik van de velden, lichtnormen, sterkte van de masten en gewenste bediening.

Stap 2: besparing & lichtplan

We begrijpen het reilen en zeilen binnen een vereniging als geen ander, daarom weten we hoe belangrijk de voorbereiding én presentatie is aan de leden. Derhalve stellen we voor jullie niet alleen een lichtplan op, we leveren jullie een totaal overzicht aan.

Het plan bevat daarom een inzage in alle kosten, informatie over led-armaturen, inzage in gebruik en verbruik, terugverdientijd in combinatie met de investering en subsidiemogelijkheden.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Huizer-Hockey-Club.jpeg
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Lichtplan.jpeg

Stap 3: subsidie & financiering

In Nederland zijn er tal van subsidiemogelijkheden, grofweg kun je stellen dat er drie categorieën zijn: landelijke subsidies, regionale subsidies en ondernemingsvoordeel.

Financiering:

Je kunt er ook voor kiezen de investering te financieren, zodat je de kosten gelijkmatig kan verspreiden over een aantal jaar. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden beschikbaar en uiteraard kunnen we de gehele aanvraag voor jullie uit handen nemen; van voorbereiding tot uitbetaling.

Stap 4: realisatie & onderhoud

Nu alles rond is gaan we hard aan het werk, zodat jullie zo snel mogelijk kunnen genieten van jullie sport en tegelijkertijd geld gaan besparen.

We leveren alles turn-key op en zijn enorm flexibel, zodat je tijdens het sporten zo min mogelijk hinder van ons ondervindt. Tevens wordt er een onderhoudsplan opgesteld na installatie.

Wij werken met hoge kwaliteitsnormen en garanties. Mocht er toch service benodigd zijn, kun je ons 24/7 bereiken en zorgen we voor een snelle afhandeling.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/Skybox.jpg
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
Adres
Sportverlichting.com BV
Gotlandstraat 36
7418 AX Deventer
Socials