loader image
Toggle Menu

Volleybal led-verlichting

Smashing zaalverlichting!

Volleybal led-verlichting

De verlichting van sporthallen en -terreinen is een kostbare investering. Voor optimaal spelgenot, voor zowel de spelers als het publiek, moeten de lampen aan bepaalde normen voldoen. Clubs die op hoog niveau spelen hebben daarnaast soms ook te maken met televisie-opnames, waarbij goede zaalverlichting essentieel is. Sportverlichting.com helpt je om game, set en match te scoren met volleybal led-verlichting. Je stapt hiermee niet alleen over naar een duurzame oplossing, maar bespaart er jaarlijks ook tot 50% aan energie en bijbehorende kosten mee. Bovendien kun je via de Bosa-regeling tot 30% van je investering terugkrijgen via de overheid.

Wij maken een lichtplan op maat voor jouw vereniging, waarin we het huidige verbruik, de investering, besparing en subsidiemogelijkheden voor je op een rij zetten. Volg ons 4 stappenplan en stap vandaag nog over naar een duurzamer en goedkoper alternatief.

besparingsmogelijkheden en subsidie vanuit de overheid.

Meer licht binnen de lijnen

Licht is van directe invloed op de spelprestaties. Led-verlichting heeft een hogere lichtopbrengst dan traditionele verlichting en biedt daarmee de beste oplossing voor binnen- en buitensporten. Je kunt de lampen afstellen in verschillende standen, de ideale oplossing voor trainings- en wedstrijddagen.

Meer energie voor minder geld

Je denkt misschien dat een hogere lichtopbrengst gepaard gaat met een hoger energieverbruik, maar niets is minder waar. Onze volleybal led-verlichting levert meer licht met minder energie, tot 50% minder zelfs. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de clubkas!

Nog meer besparen met een slimme timer

Bij led-verlichting gaat er geen energie verloren aan een opwarm- en afkoeltijd. De lampen zijn bovendien regelbaar, waardoor je nog meer kunt besparen. Zo kun je bijvoorbeeld timers instellen, die het licht automatisch aan- en uitschakelen en het licht dimmen, zodat je minder verbruikt.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

De Nederlandse overheid steunt duurzame initiatieven en heeft hiervoor diverse subsidiepotjes gereserveerd. Voor sportverenigingen is er sinds 1 januari 2019 de Bosa-regeling, waarmee je een deel van je investering kunt terugvragen. We hebben de mogelijkheden op een rij gezet.

BOSA-regeling

Bosa staat voor Bouw en Onderhoud SportAccommodaties. De regeling is er niet alleen voor duurzame verbeteringen, maar voor elke vorm van onderhoud waarmee een investering in de club wordt gedaan. Voor verduurzaming, zoals de overstap op volleybal led verlichting, kun je tot 30% van het totale offertebedrag terugvragen. Hierbij geldt wel een minimale investering van 5.000 euro. Aanvragen lopen via de gemeente en worden op chronologische volgorde in behandeling genomen. Het is dus zaak om je aanvraag op tijd in te dienen!

Offertes bundelen

Voor niet duurzame investeringen aan je sportvereniging kun je een vergoeding tot 20% aanvragen bij de overheid. Ben je van plan om meerdere werkzaamheden uit te laten voeren? Maak dan gebruik van ons ‘slim combineren-plan’. We zorgen er samen voor dat alle cijfers in kaart worden gebracht en de offertes worden gebundeld, zodat je snel inzicht en overzicht hebt in de kosten.

Waarom led-verlichting overwegen voor je volleybalclub?

Ons 4 stappen lichtplan

Doorloop ons 4 stappenplan en kijk wat duurzame volleybal led-verlichting jouw club oplevert.

Stap 1: Een scan op locatie

Stap 1 in ons plan van aanpak is een inventarisatie van de huidige situatie. Hiermee brengen we in kaart wat er moet gebeuren. Dit kunnen we grotendeels online doen, maar een bezoek op locatie maakt het plaatje pas echt compleet.

Stap 2: Een persoonlijk lichtplan
Op basis van onze bevindingen bij de locatiescan, maken we een plan van aanpak: een persoonlijk lichtplan. Hierin zetten we de kosten en baten op een rij en alle subsidiemogelijkheden. Het persoonlijke lichtplan wordt gemaakt op basis van het huidige verbruik, zodat je een realistisch beeld krijgt.

Stap 3: Financieringsmogelijkheden
Met jarenlange ervaring en brede kennis binnen ons vakgebied, kunnen we je alles vertellen over de subsidiemogelijkheden binnen de Bosa-regeling. We bieden hierin fullservice en nemen de besparing die dit oplevert mee in onze offerte.

Stap 4: De realisatie en blijvende support
Na een akkoord op de offerte starten we zo snel mogelijk met de werkzaamheden. En eenmaal gerealiseerd, blijven we in nauw contact voor onderhoud en support. Je mag ons altijd bellen!

Meer over led-verlichting voor volleybalzalen

Overtuigd van de voordelen van onze volleybal led-verlichting en wil een lichtplan op maat ontvangen? Wij helpen je graag verder, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een scan op locatie in te plannen.

FAQ

1
Wat is de gemiddelde terugverdientijd bij volleybal?

De terugverdientijd van volleybal is gemiddeld 6.5 jaar.

2
Waarom is er bij volleybal zo'n hoge lichtopbrengst nodig?

Elke sport heeft een lichtnorm vanuit de bond. De norm wordt onder andere bepaald door de grote- en snelheid van de bal.

3
Kan het lichtmanagementsysteem gekoppeld worden aan het beregeningsinstallatie?

Het is mogelijk om de systemen aan elkaar te koppelen. Ook is het mogelijk om het systeem voor te programmeren zodat het veld op de gewenste tijd besproeid wordt.

4
Hoe lang gaat led verlichting mee?

Led-verlichting die gebruikt wordt voor het verlichten van sportterreinen kan wel zo’n 25.000 tot 100.000 branduren mee. De levensduur van een gemiddelde ledlamp op een sportveld is sowieso aanzienlijk langer dan conventionele sportveldverlichting waarbij men gebruik maakt van bijvoorbeeld gasontladingslampen of halogeenlampen. Ledlampen hoeven dan ook veel minder vaak vervangen te worden.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting