loader image
Toggle Menu

Overige sporten

Minder kosten en meer licht

Staat jouw sport er niet bij? Geen zorgen! Sportverlichting.com helpt verenigingen met het verlichten van hun club, ongeacht welke sport. Zowel indoor als outdoor!

De keuze voor led-verlichting hangt per sport van veel factoren af zoals windbelasting, situering en gebruik van velden, lichtnormen, sterkte van de masten en gewenste bediening. Vul de intake in en ontdek wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen.

Meer licht

Led heeft een hogere lichtopbrengst; je ziet dit letterlijk op het sportveld terug. Het resultaat is beter zicht, voor speler en toeschouwer.

Forse besparing

Dankzij led is de energierekening fors lager; een besparing die jaarlijks terugvloeit naar ‘de kas’ van jullie sportclub.

Subsidie

Subsidies maken led voor elke club aantrekkelijk; je hoeft minder te investeren omdat de overheid (deels) meebetaalt.

Bekijk de video

Wil je weten of Led-verlichting voor jullie sportclub interessant is?

Vul dan de vragenlijst in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en komen vervolgens graag persoonlijk bij je langs voor een inventarisatie.

FAQ

1
Waaraan moet een sportclub voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie?

Iedere organisatie die zich inschrijft in het Handelsregister krijgt een of meerdere SBI-codes. Deze code geeft aan wat de activiteit van de organisatie is. Alle organisaties die beginnen met het cijfer 93.1 zijn sportorganisaties, met uitzondering van beroepssporten.

2
Hoe lang gaat led verlichting mee?

Er zijn meerdere redenen waarom led verlichting voor sportvelden duurzaam is. Ten eerste heeft led-verlichting van alle vormen van sportveldverlichting de langste levensduur. Dat komt niet alleen door de lagere CO2-uitstoot en schokbestendigheid van ledlampen, maar ook door het feit dat ze nauwelijks warmte produceren. Een ledlamp zet ruim 90 procent van de energie om in licht, waardoor men profiteert van de hoogste lichtopbrengst tegen een minimaal verbruik van energie. Het feit dat een ledlamp bijna geen warmte produceert, minimaliseert tevens het risico op doorbranden. Verder bevatten ledlampen geen schadelijke stoffen.

3
Zijn de lampen per sport in te stellen?

Ja dit is mogelijk. De verlichting kan gekoppeld worden aan het lichtmanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om per sport de gewenste hoeveelheid licht te regelen.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting