loader image
Toggle Menu

nieuws13 september 2021by qreate-itEen (in alle opzichten) duurzame samenwerking met Telstar

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2021/09/algemene-foto-sportverlichting.jpg

De iconische lichtmasten in het BUKO Stadion van Telstar shinen weer als vanouds! De club uit Velsen-IJmuiden vroeg ons om hun stadionverlichting een upgrade te geven. Telstar wilde vaker gebruik kunnen maken van hun veldverlichting, de kwaliteit een impuls geven en energiezuiniger het veld betreden. Het werd een, in alle opzichten, duurzame samenwerking!

“We zagen enorme pieken in het stroomverbruik”

“We zagen altijd enorme pieken in het stroomverbruik als de stadionlampen werden gebruikt”, vertelt commercieel directeur van Telstar Natascha van Grinsven-Admiraal bij onze kennismaking. En naast het stukje verduurzaming en de besparing is kosten, was ook de lichtkwaliteit een belangrijk aspect voor de club. Hierbij kun je denken aan de verschillende normen van de KNVB, UEFA en omgevingsfactoren.

Een duurzame samenwerking

We hebben de oude lampen vervangen voor ledlampen, die voorzien in de behoefte: meer en beter licht met minder energie. Met de upgrade zijn kwalitatief ook stappen gemaakt en kan de voetbalclub de komende 10 tot 15 jaar shinen in het Nederlandse topvoetbal! “In Sportverlichting.com hebben wij een geschikte partner gevonden, waarbij het gevoel meteen goed was. Ze hebben in alles meegedacht en zijn inmiddels ook als partner aan de club verbonden. Dat is voor mij een teken dat we hier te maken hebben met een goede, lange en stabiele relatie”, aldus de commercieel directeur.

Partner-up met Sportverlichting.com!

Wil je weten hoe jij duurzame stappen kunt zetten met sportverlichting? Ben je benieuwd wat dit oplevert? Wil je samen met ons de mogelijkheden voor subsidie onderzoeken? Of heb je een andere vraag over onze ledverlichting? Neem vrijblijvend contact op, we brengen graag alle mogelijkheden voor je in kaart.

Offerte led sportveldverlichting

Vul vandaag nog de online vragenlijst in voor een gratis en vrijblijvende kostenindicatie!
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting