loader image
Toggle Menu
nieuws13 september 2021by qreate-it

Officieel partner Keuken Kampioen Divisie

Officieel partner Keuken Kampioen Divisie

Samenwerken maakt gezamenlijke doelen groter, haalbaarder en groener. Nadat clubs als Top Oss, FC Dordrecht en Telstar al overstapten op onze duurzame ledverlichting – zijn we nu gepromoveerd: van clubniveau naar competitieniveau. We mogen bekendmaken dat Sportverlichting.com, sinds 1 juli 2021, officieel partner is van de Keuken Kampioen Divisie. Een één-tweetje waar we trots op zijn en die kansen biedt om te scoren met duurzame sportveldverlichting!

Officieel partner op competitieniveau

We gaan deze samenwerking voor tenminste drie seizoenen aan. Naast Top Oss, FC Dordrecht en Telstar – waar we al actief zijn – zal ook de verlichting van andere clubs in de Eerste Divisie van het Nederlandse topvoetbal worden gescand. Om voldoende licht te hebben voor het uitzenden van voetbalwedstrijden op televisie, heeft de KNVB regels opgesteld. Om hieraan te kunnen voldoen, moet de stadionverlichting horizontaal bijvoorbeeld minimaal 800 lux halen. Daarnaast zijn er binnen de sport ook normen voor verduurzaming. Wij helpen clubs met een scan op locatie en een lichtplan op maat, waarmee we de energie- en onderhoudskosten verminderen en de clubs toekomstbestendig maken!

 

Bosa subsidie voor sportclubs

Naast groen verlichte velden, helpen wij de clubs ook om een flinke besparing te realiseren. Niet alleen in energie en onderhoud, maar ook met subsidie. De Nederlandse overheid stimuleert de verduurzaming van sportclubs met Bosa subsidie. Hiermee kunnen de voetbalclubs in de Keuken Kampioen Divisie een aanzienlijk deel van de investering gefinancierd krijgen. Dit, in combinatie met de besparing in onderhoud en energie maakt de overstap op led vaak nóg interessanter. Wij gaan de clubs van A tot Z ondersteunen met financieringen, subsidies en verzorgen de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten.

Meer weten over onze sportverlichting?

Ben je benieuwd naar de besparing die duurzame sportverlichting jou kan opleveren? Wil je een scan op locatie aanvragen? Of gewoon een keer sparren met onze specialisten? We komen graag kennismaken!

Offerte led sportveldverlichting

Vul vandaag nog de online vragenlijst in voor een gratis en vrijblijvende kostenindicatie!
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting