Monteur (fulltime)

Sportverlichting.com BV

Werken bij Sportverlichting.com betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening en veilige installaties voor onze klanten. Daarom is Sportverlichting.com één van de marktleiders in het verlichten van sportvelden. Verlichting zit in ons DNA, daarom helpen wij clubs van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen we de installatie en onderhoud.

Wij verlichten sportclubs met duurzame sportveldverlichting, van de lokale sportvereniging tot stadions en topsportorganisaties. Bij Sportverlichting.com staat de club op nummer 1 en daarom hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te waarborgen tijdens de snelle groei die we ondergaan zijn we op zoek naar gedreven monteurs.

Monteur (fulltime)

Functieomschrijving

Sportverlichting.com zoekt:
Een enthousiaste collega die dagelijks met een jong team van monteurs sportclubs wil verlichten. Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon zonder hoogtevrees, dan hebben wij bij Sportverlichting.com voor jou een geweldige baan. Wij zoeken een monteur die bereid is om op grote hoogte te werken en meer wil leren over de elektrotechniek. Niet elektrotechnisch onderlegd? Alles kun je leren, Sportverlichting.com helpt jou daarom dan ook met het behalen van jouw doelstellingen.

Dit ga je doen:
Als monteur van Sportverlichting.com breng jij het bedrijf en jouwzelf letterlijk naar grote hoogte. Samen met leuke collega’s draag je zorg voor het monteren en installeren van sportveldverlichting. Elke dag ga je met minimaal één collega op pad om sportclubs te voorzien van duurzame led-verlichting. Daarnaast voer je samen met collega’s reparaties en onderhoud uit aan deze verlichting. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening. Jij zorgt voor de verlichting van (top)clubs in verschillende sporten. Zeg nou zelf, wat is er leuker om elke dag met een leuke collega stad en land af te reizen en op grote hoogte te werken?

Je werkomgeving:
De werkomgeving waarin jij mag werken is heel divers. Door de vele projecten doe je je werkzaamheden door heel Nederland. Elke dag is weer anders, van het voetbalclubje bij jou om de hoek tot aan de grootste stadions door heel Nederland. Het hoofdkantoor van Sportverlichting.com zit in Deventer.

Jouw profiel

Ben jij een enthousiast, daadkrachtig en sterk persoon zonder hoogtevrees en affiniteit met techniek en elektra? Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen, ben je flexibel in werktijden en help jij ons letterlijk groeien tot grote hoogte, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou? 

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door een mail met CV naar Martin Bolderman te sturen via martin@sportverlichting.com.
Wil je meer informatie? Bel dan gerust naar ons kantoor op (085) 822 57 49.

En zo zien je werkzaamheden eruit