loader image
Toggle Menu

Veldverlichting

Veldverlichting

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor de veldverlichting van jouw sportvereniging? Steeds meer bestuurders, penningmeesters, spelers en toeschouwers zijn enthousiast over onze led verlichting voor sportvelden. Met duurzame sportverlichting kun je als vereniging aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook in energie: voor nóg groenere velden! Met ledlampen profiteert de club bovendien van de hoogste lichtopbrengst: perfect zicht voor de spelers en voor toeschouwers. We helpen je graag in de voorbereiding, door alle voordelen en de kostenposten voor een subsidieaanvraag op een rij te zetten in een vrijblijvend lichtplan.

De voordelen van led

Led verlichting is milieuvriendelijk en toekomstbestendig, maar naast deze duurzame voordelen, wil je als club natuurlijk weten wat de overstap naar led veldverlichting jullie financieel oplevert. Het grootste voordeel van onze ledlampen is het lage energieverbruik. Meer watt (meer licht) en minder kosten. Een ledlamp zet bijna 90 procent van zijn energie om in licht. De lampen simuleren daglicht, voor de beste spelervaring, en gaan gemiddeld gezien twee keer zo lang mee als doorsnee verlichting.

De beste veldverlichting

Met onze led veldverlichting profiteer je van de hoogste lichtopbrengst en perfecte daglichtsimulatie. Ledverlichting is hiermee de ideale lichtbron voor veldsporters die ook in de winter willen trainen.

Minder energie

Wie voor led kiest, kan hiermee fiks besparen op energie. De lampen worden niet warm en 90 procent van de energie wordt omgezet in licht. Het is ook mogelijk om het licht te dimmen, waarmee je nog meer bespaart..

Subsidie voor veldverlichting

Om de overstap naar led veldverlichting te financieren, kun je een beroep doen op de Bosa-regeling. Hiermee kun je tot 20 tot 30 procent van de kosten voor bouw en onderhoud aan jouw vereniging laten bekostigen.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Onze experts kunnen jouw sportvereniging begeleiden bij de voorbereidingen en bij de aanvraag van subsidie voor led verlichting. Na een locatiebezoek,brengen we vrijblijvend advies uit. In de offerte zetten we alle kosten en subsidiemogelijkheden op een rij, waarna we jullie helpen met het benodigde papierwerk.

BOSA-regeling

De BOSA-regeling is speciaal voor sportclubs en -verenigingen. De overheid heeft hierin 80 miljoen euro beschikbaar gesteld voor onderhoud, renovatie en verbouwingen van sportaccommodaties. Voor een duurzame investering, zoals led veldverlichting, kun je als club tot maximaal 30 procent van de kosten declareren. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Het is dus belangrijk dat je de subsidieaanvraag op tijd doet.

Slim combineren

Wil je niet alleen de verlichting aanpakken, maar ook verbouwen of renoveren? Wij brengen alle kosten voor jullie in kaart en bundelen het financiële papierwerk, zodat jullie een complete subsidieaanvraag kunnen doen.

Video veldverlichting

4 stappenplan

Stap 1: Scan & advies
Stap 1 is een scan van het huidige situatie. Hierbij houden we rekening met de wensen en behoeften van jullie sportclub en kijken we welke investeringen nodig zijn om de led veldverlichting te realiseren.

Stap 2: Besparing & Lichtplan
Op basis van de bevindingen die bij de inventarisatie zijn gedaan, stellen we een lichtplan op. Deze geeft een overzicht van alle kosten, de terugverdientijd en mogelijke subsidies en is vrijblijvend. Jullie zitten dus nog nergens aan vast.

Stap 3: Subside & Financiering
Stap 3 is het financiële gedeelte. Zijn er mogelijkheden voor subsidie? We gaan samen rond de tafel zitten om alles op een rij te zetten, het benodigde papierwerk te verzamelen en om de aanvraag in te dienen.

Stap 4: Realisatie & Onderhoud
Hebben we een go? Dan beginnen we meteen met de realisatie, zodat jouw club zo snel mogelijk kan beginnen met besparen. Na de oplevering kun je altijd bij ons terecht voor support.

Offerte veldverlichting

Ook profiteren van de beste veldverlichting tegen de laagste kosten? Wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Neem voor meer informatie of voor specifieke vragen contact op met één van onze adviseurs.

FAQ

1
Waaraan moet een sportclub voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie?

Iedere organisatie die zich inschrijft in het Handelsregister krijgt een of meerdere SBI-codes. Deze code geeft aan wat de activiteit van de organisatie is. Alle organisaties die beginnen met het cijfer 93.1 zijn sportorganisaties, met uitzondering van beroepssporten.

2
Zijn de lampen per sport in te stellen?

Ja dit is mogelijk. De verlichting kan gekoppeld worden aan het lichtmanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om per sport de gewenste hoeveelheid licht te regelen.

3
Welke verschillende sporten hebben jullie voorzien of kunnen jullie voorzien van led-verlichting?

Sportverlichting.com helpt verenigingen met het verlichten van hun club, ongeacht welke sport. Zowel indoor als outdoor!

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting