loader image
Toggle Menu

Projectmanager (fulltime)

Sportverlichting.com BV
Werken bij Sportverlichting.com betekent werken in een snelgroeiende onderneming met een ambitieus team. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening en veilige installaties voor onze klanten. Daarom is Sportverlichting.com één van de marktleiders in het verlichten van sportvelden. Verlichting zit in ons DNA, daarom helpen wij clubs van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen we de installatie en onderhoud.

Wij verlichten sportclubs met duurzame sportveldverlichting, van de lokale sportvereniging tot stadions en topsportorganisaties. Bij Sportverlichting.com staat de club op nummer 1 en daarom hebben wij klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Om deze kwaliteit te waarborgen tijdens de snelle groei die we ondergaan zijn we op zoek naar gedreven collega’s.

— Projectmanager (fulltime) —

Functieomschrijving

Sportverlichting.com zoekt:
Een enthousiaste collega die dagelijks met een jong team van professionals sportclubs wil verlichten. Ben jij een daadkrachtig en gestructureerd persoon, dan hebben wij bij Sportverlichting.com voor jou een geweldige baan. Wij zoeken een projectmanager die met zijn of haar slagvaardigheid projecten tot een goed einde kan brengen. Naast de projecten word je verantwoordelijk voor het service- en onderhoud bij alle sportverenigingen waar Sportverlichting.com led-verlichting heeft geïnstalleerd.

Dit ga je doen:
Als projectmanager van Sportverlichting.com coördineer je de projecten, maar ook het service- en onderhoud. Samen met leuke collega’s draag je zorg voor de coördinatie van het monteren en installeren van sportveldverlichting. Zodra één van de accountmanagers een contract heeft gesloten met een club, ben jij vanaf dat moment verantwoordelijk om dit project in goede banen te leiden. Eerst moet er een inmeting gedaan worden, zodat we precies weten hoe we straks de verlichting moeten installeren. Vervolgens moeten alle materialen besteld worden. Tijdens het productieproces hou je de klant op de hoogte en uiteindelijk maak je gezamenlijk met de klant de planning. Zodra onze monteurs de verlichting gaan installeren ben jij het aanspreekpunt voor zowel de monteurs als de klant. Wanneer de installatie klaar is zorg jij voor een oplevering en het aftersalesproces. Dit laatste betreft voornamelijk het service- en onderhoud, welke voor meerdere jaren vastgelegd dient te worden.

Je werkomgeving:
Het hoofdkantoor van Sportverlichting.com zit in Deventer. Het kantoor is voorzien van alle faciliteiten. Elke dag staat jouw lunch klaar, je hoeft dus niks van huis mee te nemen. Naast het kantoor zit onze werkplaats, als projectmanager kan je hierdoor alle inkomende en uitgaande zaken goed in de gaten houden. Tevens hebben we een bruine kroeg gebouwd, ideaal voor de vrijdagmiddagborrel.

Jouw profiel

Ben jij?
Een enthousiast, daadkrachtig en gestructureerd persoon en affiniteit met coördineren en plannen? Vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen en help jij ons letterlijk groeien tot grote hoogte, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. We vragen een MBO of HBO denkniveau en/of werkervaring.

Ons aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een goed salaris
  • Werken in een jong en gezellig team
  • Een 40-urige werkweek
  • Mogelijkheid om vier dagen te werken (32 uur)
  • Diverse team-uitjes, borrels en feestjes
  • Bezoek aan wedstrijden van diverse topclubs die door ons zijn verlicht

Jouw reactie
Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een mail met CV naar Martin Bolderman te sturen via martin@sportverlichting.com.
Wil je meer informatie bel dan gerust naar ons kantoor op (085) 822 57 49.

En dit is wat we doen:

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting