loader image
Toggle Menu

SPORTVERLICHTING - SUCCESVERHAAL R.S. Machineries Kota Seri Emas

Case: R.S. Machineries Kota Seri Emas

Sportverlichting.com is de samenwerking aangegaan met een grote veldenbouwer uit Kuala Lumpur om de 5 velden van een nieuw Maleisische sportcomplex te voorzien met de nieuwe led-armaturen van AAA-LUX.

De 5 velden van het Maleise sportcomplex Kota Seri Emas, beschikken nu allemaal over duurzame led-verlichting. Er zijn in totaal 70 led-armaturen van AAA-LUX verscheept naar Kuala Lumpur om daar geïnstalleerd te worden op het sportcomplex. Van de 5 velden beschikken 2 velden over een lichtopbrengst van 500 LUX, waarmee op topniveau kan worden gesport. Het sportcomplex beschikt over de eerste FIFA QUALITY PRO CERTIFIED sportvelden van Maleise.

'Het is voor ons een geweldig avontuur en uiteraard ook een leerproces. Met name in de voorbereiding zijn er veel nieuwe zaken waarmee je te maken krijgt. Bijvoorbeeld op logistiek gebied met het verschepen van de goederen, de douane, de verzekeringen en natuurlijk het hele financiële traject. Maar het is enorm leuk een relatie met iemand op te bouwen uit een ander werelddeel en dit samen te mogen opbouwen' verteld Sales manager Ramon Marcus.

Het lichtmanagementsysteem

In Maleisie kennen ze niet echt een clubcultuur zoals wij deze in Europa kennen. Dat houdt in dat iedereen een veld kan huren om daar te kunnen sporten. Vaak organiseert men onderling wedstrijden en toernooien. De velden hebben hier dus vaker een commercieel karakter naast uiteraard het sportieve.

Door de installatie van het lichtmanagementsysteem zorgt de RS-Group ervoor dat het verhuur van de velden op de juiste manier verloopt. Met het lichtmanagementsysteem kan je de verlichting op tijd instellen. Heb je bijvoorbeeld het veld gehuurd van 10 tot 11 dan schakelt de verlichting om iets voor 10 uur in en om iets over 11 weer uit. Er hoeft dus geen gebruik meer gemaakt te worden van de licht schakelaars. Een groot plus punt voor RS-Group, want je hebt geen spookverhuur meer. Nu kan je de verlichting uit zetten en gelijk weer aanzetten, met de oude verlichting kan dat niet omdat deze moet afkoelen. Met de hitte in Maleisie en de hoeveelheid lampen moesten de lampen de hele tijd aanblijven. Het gevolg was dat veel mensen 2 uren het veld gingen huren met een tussenuur ertussen omdat de lampen toch aanbleven. Dat tussenuur huurde niemand anders het veld en kon je dus 3 uur spelen, dit kost de verhuurder dus veel geld. Door de led-verlichting en het lichtmanagementsysteem is er geen spookverhuur meer want na het gehuurde uur gaat de verlichting naar 10% de zogeheten orientatiestand. Op deze stand kan je je weg vinden naar de uitgang,maar niet meer sporten.

Naast het tegengaan van de spookverhuur, is dit ook beter voor de levensduur van de armaturen door ze niet constant volle bak te hebben branden. Al met al is het commercieel, financieel en levensduurtechnisch beter.

Kwaliteit

De RS-Group is vooral gecharmeerd van de kwaliteit van de ledverlichting en het hele lichtmanagementsysteem erachter. De Nederlandse kwaliteit is veel beter dan de lokale producten die aangeleverd worden in Maleisië. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het feit dat de door ons geleverde ledlampen beschermd worden door glas en niet door plastic. Niet onbelangrijk tegen het inbranden van stof, met name in een warm land als Maleisië.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/09/IMG_0095.jpg
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/09/IMG_0094.jpg

Wil je weten of ledverlichting voor jullie sportclub interessant is?

Vul dan de vragenlijst in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en komen vervolgens graag persoonlijk bij je langs voor een inventarisatie.

Neem contact op!

Adres

Sportverlichting.com BV
Gotlandstraat 36
7418 AX Deventer

Contact

Algemeen nummer: 085-8225740
Mail: info@sportverlichting.com
KvK: 68631537
BTW: NL857527022B01
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting