Led-verlichting volleybal

Smashing zaalverlichting!

De verlichting van sporthallen en -terreinen is een kostbare investering. Voor optimaal spelgenot, voor zowel de spelers als het publiek, moeten de lampen aan bepaalde normen voldoen. Clubs die op hoog niveau spelen hebben daarnaast soms ook te maken met televisie-opnames, waarbij goede zaalverlichting essentieel is. Sportverlichting.com helpt je om game, set en match te scoren met volleybal led-verlichting. Je stapt hiermee niet alleen over naar een duurzame oplossing, maar bespaart er jaarlijks ook tot 50% aan energie en bijbehorende kosten mee. Bovendien kun je via de Bosa-regeling tot 30% van je investering terugkrijgen via de overheid.

Wij maken een lichtplan op maat voor jouw vereniging, waarin we het huidige verbruik, de investering, besparing en subsidiemogelijkheden voor je op een rij zetten. Volg ons 4 stappenplan en stap vandaag nog over naar een duurzamer en goedkoper alternatief.

Meer licht binnen de lijnen

Licht is van directe invloed op de spelprestaties. Led-verlichting heeft een hogere lichtopbrengst dan traditionele verlichting en biedt daarmee de beste oplossing voor binnen- en buitensporten. Je kunt de lampen afstellen in verschillende standen, de ideale oplossing voor trainings- en wedstrijddagen.

Meer energie voor minder geld

Je denkt misschien dat een hogere lichtopbrengst gepaard gaat met een hoger energieverbruik, maar niets is minder waar. Onze volleybal led-verlichting levert meer licht met minder energie, tot 50% minder zelfs. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de clubkas!

Nog meer besparen met een slimme timer

Bij led-verlichting gaat er geen energie verloren aan een opwarm- en afkoeltijd. De lampen zijn bovendien regelbaar, waardoor je nog meer kunt besparen. Zo kun je bijvoorbeeld timers instellen, die het licht automatisch aan- en uitschakelen en het licht dimmen, zodat je minder verbruikt.

De voordelen van led

Wist je dat led verlichting op veel punten superieur is aan traditionele verlichting?

  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Minder Watt
  • Langere levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Toekomstbestendig
  • Daglichtbenadering
  • Regelbaar
  • Bediening

Prijsvoordeel volleybalveld berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Subsidie en financieringsmogelijkheden

De Nederlandse overheid steunt duurzame initiatieven en heeft hiervoor diverse subsidiepotjes gereserveerd. Voor sportverenigingen is er sinds 1 januari 2019 de Bosa-regeling, waarmee je een deel van je investering kunt terugvragen. We hebben de mogelijkheden op een rij gezet.

BOSA-regeling

Bosa staat voor Bouw en Onderhoud SportAccommodaties. De regeling is er niet alleen voor duurzame verbeteringen, maar voor elke vorm van onderhoud waarmee een investering in de club wordt gedaan. Voor verduurzaming, zoals de overstap op volleybal led verlichting, kun je tot 30% van het totale offertebedrag terugvragen. Hierbij geldt wel een minimale investering van 5.000 euro. Aanvragen lopen via de gemeente en worden op chronologische volgorde in behandeling genomen. Het is dus zaak om je aanvraag op tijd in te dienen!

Offertes bundelen

Voor niet duurzame investeringen aan je sportvereniging kun je een vergoeding tot 20% aanvragen bij de overheid. Ben je van plan om meerdere werkzaamheden uit te laten voeren? Maak dan gebruik van ons ‘slim combineren-plan’. We zorgen er samen voor dat alle cijfers in kaart worden gebracht en de offertes worden gebundeld, zodat je snel inzicht en overzicht hebt in de kosten.

Waarom led-verlichting overwegen voor je volleybalclub?

Overstappen naar duurzame led-sportverlichting?

Wanneer je over wilt stappen naar led-sportverlichting voor duurzaamheid, en omdat het goed is voor het milieu doorlopen wij met jou 4 stappen, waarvan de eerste 3 volledig kosteloos zullen zijn. Wij weten wat de waarde is van de investering in led-verlichting voor je sportveld of stadion en daarom houden wij ten alle tijden ons stappenplan aan. Onze missie is om sportclubs nóg financieel gezonder te maken,

Stap 1 Scan & Advies

We bezoeken uw club om de velden, omgeving en routing te beoordelen en de geschikte led-armaturen te selecteren op basis van windbelasting, lichtnormen, en meer.

Stap 2 Besparing & Lichtplan

We kennen het verenigingsleven goed en benadrukken grondige voorbereiding en duidelijke presentatie aan leden. Ons plan omvat een kostenoverzicht, details over led-armaturen, gebruik, terugverdientijd, investeringen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3 Subsidie & Financiering

Nederland biedt diverse subsidies: landelijke, regionale, en ondernemingsvoordelen. Overweeg ook financiering om kosten over jaren te spreiden. Wij kunnen de aanvraag, van start tot uitbetaling, volledig verzorgen en meestal binnen een week afronden. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4 Realisatie & onderhoud

Nu alles is afgerond, beginnen we met de installatie zodat jullie snel kunnen sporten en besparen. We leveren een complete turn-key oplossing en zorgen voor minimale hinder tijdens sportactiviteiten. Na installatie stellen we ook een onderhoudsplan op.

Meer over led-verlichting voor volleybalzalen

Overtuigd van de voordelen van onze volleybal led-verlichting en wil een lichtplan op maat ontvangen? Wij helpen je graag verder, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een scan op locatie in te plannen.

Naar de volleybal intake

Veelgestelde vragen