Led-sportverlichting paardensport

Led-verlichting,
prettig voor paard en ruiter

Minder kosten en meer licht

Steeds meer hippische sportbedrijven zijn enthousiast over led-verlichting op hun accommodaties. En terecht. Led-verlichting zorgt immers voor beter licht en forse besparingen. Daarnaast heeft led-verlichting een positief effect op de paarden en zorgt het voor een beter dierenwelzijn. Verlichting zit in ons DNA, daarom helpen we je van A tot en met Z met subsidies, financieringen en verzorgen we de installatie en reductie van energie- en onderhoudskosten.

Natuurgetrouw licht

Het voorkomen van schaduw en lichtvlekken in de rijhal is één van de belangrijkste aandachtspunten bij het installeren van led-verlichting. Het is hierdoor van belang een goede gelijkmatigheid van het licht te hebben. Met maatwerk lichtplannen zorgen wij voor het beste lichtbeeld voor ruiter, paard en toeschouwer.

Led-verlichting

Met onze speciaal voor de hippische sport ontwikkelde armaturen creëren wij voor elke situatie het beste lichtbeeld. Zowel de ontwikkeling alsmede de productie van onze armaturen zijn in beheer in Nederland. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij optimale service en garantie kunnen waarborgen. Daarnaast zijn de armaturen voorzien van maar liefst 7 jaar fabrieksgarantie.

Forse besparing

Dankzij led is de energierekening fors lager; een jaarlijkse besparing die terugvloeit naar ‘de kas’ van jullie vereniging. Daarnaast kunnen subsidies de aanschaf van led-verlichting voor de paardensport aantrekkelijk maken.

Prijsvoordeel rijhal en manege berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Bekijk de video

Wil je weten of led-verlichting voor jullie vereniging of manege interessant is?

Vul dan de vragenlijst in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en komen vervolgens graag persoonlijk bij je langs voor een inventarisatie.

Naar de intake

Veelgestelde vragen