Overige sporten

Minder kosten en meer licht

Staat jouw sport er niet bij? Geen zorgen! Sportverlichting.com helpt verenigingen met het verlichten van hun club, ongeacht welke sport. Zowel indoor als outdoor!

De keuze voor led-verlichting hangt per sport van veel factoren af zoals windbelasting, situering en gebruik van velden, lichtnormen, sterkte van de masten en gewenste bediening. Vul de intake in en ontdek wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen.

Meer licht

Led heeft een hogere lichtopbrengst; je ziet dit letterlijk op het sportveld terug. Het resultaat is beter zicht, voor speler en toeschouwer.

Forse besparing

Dankzij led is de energierekening fors lager; een besparing die jaarlijks terugvloeit naar ‘de kas’ van jullie sportclub.

Subsidie

Subsidies maken led voor elke club aantrekkelijk; je hoeft minder te investeren omdat de overheid (deels) meebetaalt.

Prijsvoordeel sportveld berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Bekijk de video

Wil je weten of Led-verlichting voor jullie sportclub interessant is?

Vul dan de vragenlijst in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en komen vervolgens graag persoonlijk bij je langs voor een inventarisatie.

Naar de intake