Led-verlichting voetbalveld

De mat wordt nog mooier!

De voordelen van led-verlichting op een voetbalveld

en totaaloplossing om jouw sportclub te verduurzamen? Led-verlichting op het voetbalveld biedt vele voordelen. Voor jullie als club, voor de spelers en voor het publiek. Het is niet alleen zuiniger in gebruik, je bespaart er ook fors mee op de energierekening. En daarnaast heeft led verlichting een hogere lichtopbrengst, perfect zicht dus! Wij helpen je graag om de overstap naar duurzame sportverlichting te realiseren en kijken samen met de club naar de mogelijkheden voor subsidie. Volg ons 4 stappenplan en ontvang vrijblijvend advies over de investering, besparingsmogelijkheden, de terugverdientijd en vergoedingen vanuit de overheid.

Benieuwd welke voordelen de overstap naar led jullie voetbalclub te bieden heeft? Meer licht, minder watt! Er gaat geen energie verloren aan een opwarm- en afkoeltijd en de lampen zijn regelbaar, waardoor je nog meer kunt besparen. Geld waarmee je de clubkas spekt. We hebben de voordelen voor je op een rij gezet.

Meer licht op het voetbalveld

Bij voetbal heeft licht een directe invloed op de zichtbaarheid van de bal en dus ook op het spel.
Led-verlichting heeft de hoogste lichtopbrengst en het laagste energieverbruik. Meer licht tegen lagere kosten dus.

Bespaar op energiekosten

Led-verlichting voor voetbalvelden is niet alleen duurzaam in gebruik, je bespaart er al snel honderden euro’s per jaar mee op de energienota. Geld dat je aan het onderhoud van de velden kunt besteden of aan nieuwe materialen bijvoorbeeld.

Subsidie voor led verlichting

Er zijn subsidies voor duurzame led verlichting. Wij begeleiden je graag bij het vaststellen van benodigde vergoedingen en bij de subsidieaanvraag. Alles in overleg uiteraard. Wist je dat led verlichting op veel punten superieur is aan traditionele verlichting?

  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Minder Watt
  • Langere levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Toekomstbestendig
  • Daglichtbenadering
  • Regelbaar
  • Bediening

Prijsvoordeel voetbalveld berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Voor de investering in led-verlichting op het voetbalveld kun je een beroep doen op de overheid. Die heeft in 2023 aan 77 miljoen euro beschikbaar gesteld in de BOSA-regeling. En de subsidie geldt niet alleen voor verduurzaming, ook onderhouds- en bouwkosten worden voor een deel vergoed. Wij helpen je graag op weg.

BOSA-regeling

De BOSA-regeling is er speciaal voor investeringen in sportaccommodaties. Voor duurzame investeringen – zoals led-verlichting op jullie voetbalveld – kun je maximaal 30 procent van de kosten terugvragen. Voor ander onderhoud en verbouwingen geldt een maximum van 20 procent van de totale investering. Om in aanmerking te komen moet de investering minimaal 5.000 euro zijn.

Slim combineren

Zijn jullie van plan om, naast de overstap op led, ook andere werkzaamheden te laten uitvoeren? Dan is het slim om de offertes te bundelen voor de subsidieaanvraag. Wij helpen je met het papierwerk en met de aanvraag.

Overstappen naar duurzame led-sportverlichting?

Wanneer je over wilt stappen naar led-sportverlichting voor duurzaamheid, en omdat het goed is voor het milieu doorlopen wij met jou 4 stappen, waarvan de eerste 3 volledig kosteloos zullen zijn. Wij weten wat de waarde is van de investering in led-verlichting voor je sportveld of stadion en daarom houden wij ten alle tijden ons stappenplan aan. Onze missie is om sportclubs nóg financieel gezonder te maken,

Stap 1 Scan & Advies

We bezoeken uw club om de velden, omgeving en routing te beoordelen en de geschikte led-armaturen te selecteren op basis van windbelasting, lichtnormen, en meer.

Stap 2 Besparing & Lichtplan

We kennen het verenigingsleven goed en benadrukken grondige voorbereiding en duidelijke presentatie aan leden. Ons plan omvat een kostenoverzicht, details over led-armaturen, gebruik, terugverdientijd, investeringen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3 Subsidie & Financiering

Nederland biedt diverse subsidies: landelijke, regionale, en ondernemingsvoordelen. Overweeg ook financiering om kosten over jaren te spreiden. Wij kunnen de aanvraag, van start tot uitbetaling, volledig verzorgen en meestal binnen een week afronden. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4 Realisatie & onderhoud

Nu alles is afgerond, beginnen we met de installatie zodat jullie snel kunnen sporten en besparen. We leveren een complete turn-key oplossing en zorgen voor minimale hinder tijdens sportactiviteiten. Na installatie stellen we ook een onderhoudsplan op.

Overstappen naar Led verlichting voor voetbalvelden?

Overtuigd van de voordelen van ledverlichting voor voetbalvelden en wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken voor een inventarisatie.

Naar de voetbal intake

Veelgestelde vragen