Led-verlichting hockeyveld

Push it!

Hockey wordt gespeeld op een veld van 91 bij 55 meter, maar in de winter wijken clubs vaak uit naar een kleinere binnenzaal omdat het licht in die periode beperkt is. Met de duurzame verlichting van Sportverlichting.com is dit niet nodig. Met onze led-verlichting voor hockeyvelden bespaar je als sportclub namelijk niet alleen energie, maar profiteer je ook van een hogere lichtopbrengst. De beste spelervaring voor spelers en voor toeschouwers! En wordt het buiten te koud? Dan kunnen wij ook de binnenzaal voorzien van energiezuinige lampen, die voldoen aan de normen van de KNHB.

Benieuwd hoeveel jouw hockeyclub kan besparen met de overstap naar duurzame led-verlichting? Wat de terugverdientijd is als je investeert in energiezuinige lampen? En van welke mogelijkheden je daarnaast profiteert? We hebben deze én alle andere voordelen van led-verlichting voor het hockeyveld op een rij gezet. Lees alles over ons 4 stappenplan, de besparingsmogelijkheden en subsidie vanuit de overheid.

Meer licht op het hockeyveld

Om aan de normen van de KNHB te voldoen, moet je als hockeyclub een horizontale verlichtingssterkte van minimaal 200 lux halen. Licht heeft direct invloed op het spel. Een hockeybal is klein en zonder de juiste verlichting moeilijk te zien. Met led krijg je meer watt voor je geld! Het heeft een hogere lichtopbrengst met minder energie.

Bespaar op energiekosten

Een lager energieverbruik betekent automatisch ook lagere kosten. Dit scheelt al gauw honderden euro’s per jaar! En met de mogelijkheid om het licht te timen en te dimmen, bespaar je nog eens extra! Dit zorgt voor een snelle terugverdientijd en maakt overstappen op ledverlichting voor het hockeyveld zeker de moeite waard.

Subsidie voor led-verlichting

De overheid steunt duurzame initiatieven van sportverenigingen. Je kunt daarom tot 30 procent van de totale investering terug vragen. Wij helpen je graag met het verzamelen van het juiste papierwerk en met het indienen van de subsidieaanvraag!

Voordelen van led

  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Minder Watt
  • Langere levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Toekomstbestendig
  • Daglichtbenadering
  • Regelbaar
  • Bediening

Prijsvoordeel hockeyveld berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Wist je dat de overheid ‘de bal ook graag aan het rollen brengt’ als het om verduurzaming gaat? 1 januari 2019 is de subsidieregeling stimulering Bouw en Onderhoud SportAccommodaties (BOSA) in werking getreden. Dit moet clubs stimuleren om over te stappen op energiezuinige oplossingen.

BOSA-regeling

Binnen de BOSA-regeling kun je als sportclub een beroep doen op een financiële bijdrage vanuit de overheid. Voor duurzame initiatieven geldt een maximum van 30 procent van de totale investering. Voor onderhoud dat wél bijdraag aan aan de club, maar niet verduurzaamt kun je maximaal 20 procent declareren. De minimale investering moet in beide gevallen 5.000 euro zijn. Aanvragen kunnen worden ingediend bij de gemeente en worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Slim combineren

Is de club toe aan een renovatie en wil je, naast ledverlichting voor het hockeyveld, ook het nodige onderhoud laten uitvoeren of jullie accommodatie uitbreiden? Dan is het verstandig om slim te combineren en je subsidieaanvraag in één keer in te dienen. Sportverlichting.com zorgt ervoor dat de offertes worden gebundeld, zodat je tijdig inzicht hebt in het totale kostenplaatje.

Waarom Led-verlichting overwegen voor je hockeyclub?

Overstappen naar duurzame led-sportverlichting?

Wanneer je over wilt stappen naar led-sportverlichting voor duurzaamheid, en omdat het goed is voor het milieu doorlopen wij met jou 4 stappen, waarvan de eerste 3 volledig kosteloos zullen zijn. Wij weten wat de waarde is van de investering in led-verlichting voor je sportveld of stadion en daarom houden wij ten alle tijden ons stappenplan aan. Onze missie is om sportclubs nóg financieel gezonder te maken,

Stap 1 Scan & Advies

We bezoeken uw club om de velden, omgeving en routing te beoordelen en de geschikte led-armaturen te selecteren op basis van windbelasting, lichtnormen, en meer.

Stap 2 Besparing & Lichtplan

We kennen het verenigingsleven goed en benadrukken grondige voorbereiding en duidelijke presentatie aan leden. Ons plan omvat een kostenoverzicht, details over led-armaturen, gebruik, terugverdientijd, investeringen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3 Subsidie & Financiering

Nederland biedt diverse subsidies: landelijke, regionale, en ondernemingsvoordelen. Overweeg ook financiering om kosten over jaren te spreiden. Wij kunnen de aanvraag, van start tot uitbetaling, volledig verzorgen en meestal binnen een week afronden. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4 Realisatie & onderhoud

Nu alles is afgerond, beginnen we met de installatie zodat jullie snel kunnen sporten en besparen. We leveren een complete turn-key oplossing en zorgen voor minimale hinder tijdens sportactiviteiten. Na installatie stellen we ook een onderhoudsplan op.

Overstappen naar led-verlichting voor hockeyvelden?

Ben je overtuigd van de voordelen van led en wil je weten hoeveel dit jouw sportvereniging kan opleveren? Onze specialisten helpen je graag aan advies op maat. Maak een afspraak voor meer informatie, of om direct een locatiescan in te plannen.

Naar de hockey intake

Veelgestelde vragen