Led-verlichting voor honkbal en softbal verenigingen

Een homerun naar duurzame sportverlichting

Honkbal led-verlichting

Honkbal en softbal is een echte buitensport. Om het hele jaar door te kunnen spelen, heb je goede veldverlichting nodig. Led-verlichting zet 90 procent van de stroom om in energie en gaat een stuk langer mee dan traditionele verlichting. Het is daarmee een duurzame en slimme keuze, voor nu en in de toekomst. Voor de investering kun je rekenen op financiële support vanuit de overheid, via de Bosa-regeling. Hiermee kun je tot 30% van het offertebedrag terugvragen.

Sportverlichting.com helpt je graag bij het maken van deze duurzame overstap. We brengen een bezoek op locatie om de huidige situatie in kaart te brengen en maken op basis daarvan een lichtplan op maat. Volg ons 4 stappenplan en maak een homerun naar duurzame honkbal/softbal led-verlichting!

Beter verlichte velden

Onze led-verlichting voor honkbal en softbal verenigingen zet talent in de spotlights. Led-verlichting heeft een hogere lichtopbrengst dan traditionele armaturen. Dit zorgt ervoor dat je zelfs op donkere najaarsavonden sport alsof het een zonnige zaterdagmiddag is. Conform de aanbevelingen van de KNBSB, NOC*NSF en NSVV.

De clubkas in het groen

De hoge lichtopbrengst gaat, in tegenstelling tot wat je wellicht denkt, niet gepaard met een hoger energieverbruik. Onze led sportverlichting zorgt niet alleen voor duurzamere velden, ook de clubkas staat in het groen. Je kunt er tot wel 50% mee besparen en dat scheelt al gauw honderden euro’s per jaar. Meer energie voor minder geld dus!

Regelbare verlichting

Bijkomend voordeel van led lampen is dat ze regelbaar zijn, Je kunt het licht dimmen en je stroomverbruik tot een minimum beperken. Daarnaast heeft het ook een slimme timerfunctie, waarmee je instelt wanneer de lampen automatisch aan en uit gaan en je besparing nog verder oploopt.

De voordelen van Led

  • Onderhoudskosten
  • Watt
  • Levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Toekomstbestendig
  • Daglichtbenadering
  • Regelbaar
  • Bediening

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Je staat er als sportclub niet alleen voor als het om verduurzaming gaat. Hierin ondersteunt de overheid graag met de Bosa-regeling (Bouw en Onderhoud SportAccommodaties), die op 1 januari 2019 in werking is getreden. We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

BOSA-regeling

Bosa staat voor Bouw en Onderhoud SportAccommodaties en is bedoeld voor elke vorm van bouw en onderhoud binnen sportverenigingen. Voor regulier onderhoud kun je tot 20% van de totale investering declareren, voor duurzame initiatieven tot 30%. Aanvragen moeten worden ingediend bij de gemeente en het duurt enkele weken voordat je uitsluitsel krijgt. Om in aanmerking te komen moet je een minimale investering van 5.000 euro doen.

Slim combineren kun je leren!

Sportverlichting.com kent alle ins & outs rondom de overstap naar duurzame verlichting en het aanvragen van Bosa-subsidie. We helpen je dan ook graag aan vrijblijvend advies. Laat je ook andere werkzaamheden uitvoeren? Dan bundelen wij de offertes en zorgen we voor een complete aanvraag. In onze offerte nemen we de financieringsmogelijkheden mee. Eenmaal akkoord, helpen we je graag om hier een vervolg aan te geven.

Prijsvoordeel soft- en honkbalveld berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Waarom Led-verlichting overwegen voor je honkbal/softbal club?

Overstappen naar duurzame led-sportverlichting?

Wanneer je over wilt stappen naar led-sportverlichting voor duurzaamheid, en omdat het goed is voor het milieu doorlopen wij met jou 4 stappen, waarvan de eerste 3 volledig kosteloos zullen zijn. Wij weten wat de waarde is van de investering in led-verlichting voor je sportveld of stadion en daarom houden wij ten alle tijden ons stappenplan aan. Onze missie is om sportclubs nóg financieel gezonder te maken,

Stap 1 Scan & Advies

We bezoeken uw club om de velden, omgeving en routing te beoordelen en de geschikte led-armaturen te selecteren op basis van windbelasting, lichtnormen, en meer.

Stap 2 Besparing & Lichtplan

We kennen het verenigingsleven goed en benadrukken grondige voorbereiding en duidelijke presentatie aan leden. Ons plan omvat een kostenoverzicht, details over led-armaturen, gebruik, terugverdientijd, investeringen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3 Subsidie & Financiering

Nederland biedt diverse subsidies: landelijke, regionale, en ondernemingsvoordelen. Overweeg ook financiering om kosten over jaren te spreiden. Wij kunnen de aanvraag, van start tot uitbetaling, volledig verzorgen en meestal binnen een week afronden. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4 Realisatie & onderhoud

Nu alles is afgerond, beginnen we met de installatie zodat jullie snel kunnen sporten en besparen. We leveren een complete turn-key oplossing en zorgen voor minimale hinder tijdens sportactiviteiten. Na installatie stellen we ook een onderhoudsplan op.

Meer over led-verlichting voor honkbal- en softbalvelden

Overtuigd van de voordelen van onze led-verlichting en wil een lichtplan op maat ontvangen? Wij helpen je graag verder, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om direct een locatiescan in te plannen.

Naar de intake

Veelgestelde vragen