Led-verlichting sporthal

Sporthallen en led-verlichting: een mooie combinatie!

De voordelen van led-verlichting in een sporthal

Ook bij indoorsport is goede hal verlichting belangrijk. Hal verlichting moet een ruime en gelijkmatige lichtverspreiding hebben om de zaal optimaal te belichten, voor spelers en voor toeschouwers. Het liefst tegen een laag energieverbruik en lage kosten natuurlijk. Wil je weten waarom led-verlichting voor jouw sportclub interessant kan zijn? De keuze voor led-verlichting is afhankelijk van verschillende factoren. Van de situering en lichtnormen bijvoorbeeld. Wij helpen je graag op weg met advies: een persoonlijk lichtplan, die o.a. inzicht geeft in kosten, terugverdientijd, investeringen en in de subsidiemogelijkheden. Vraag vandaag nog een locatiescan aan. Deze voeren wij kosteloos uit, zonder verdere verplichtingen.

Led-verlichting is om verschillende redenen interessant. Met led profiteer je van de hoogste lichtopbrengst. Daarnaast kun je als club met energiezuinige hal verlichting aanzienlijk besparen op de energiekosten. 90 procent van de energie wordt omgezet in licht. En de overheid steunt verduurzaming van sportverenigingen. Subsidies maken led voor elke club aantrekkelijk. Je hoeft minder te investeren omdat de overheid meebetaalt. Wij helpen je hierbij!

De beste sporthal verlichting

Optimale verlichting is niet alleen belangrijk op sportvelden buiten, ook indoor sporters hebben direct profijt van goed zicht. Onze led-verlichting simuleert daglicht, dat gelijkmatig over de zaal wordt verdeeld.

Een lager energieverbruik

Ledlampen geven meer licht tegen een lager energieverbruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de clubkas. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de kosten en de terugverdientijd van energiezuinige hal verlichting.

Subsidie voor led hal verlichting

Je kunt als sportvereniging subsidie aanvragen voor energiezuinige hal verlichting. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en toegekend. Wij helpen met het in kaart brengen van de kosten en met de subsidieaanvraag.

De voordelen van led

Wist je dat led verlichting op veel punten superieur is aan traditionele verlichting?

  • Bespaar op onderhoudskosten
  • Minder Watt
  • Langere levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Toekomstbestendig
  • Daglichtbenadering
  • Regelbaar
  • Bediening

Prijsvoordeel sporthal berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Het is mogelijk om een deel van de investering door de overheid te laten financieren. De meest gangbare regeling is de Bosa-regeling, waarin 80 miljoen euro beschikbaar is gesteld voor verduurzaming van sportaccommodaties. Welke richtlijnen gelden voor de aanvraag? En waar moet je verder op letten? We hebben het voor je op een rij gezet.

BOSA-regeling

Sportverenigingen kunnen voor een tegemoetkoming in kosten voor bouw en onderhoud een beroep doen op de BOSA-regeling. Voor (ver)bouwkosten geldt een maximum vergoeding van 20 procent van de totale investering. Gaat het om een duurzame investering in de club, dan kan de subsidie oplopen tot 30 procent. Om in aanmerking te komen geldt een minimum investering van vijfduizend euro. Gemeenten zijn aparte regelingen.

Slim combineren

Pakken jullie niet alleen de verlichting aan, maar gaan jullie ook verbouwen? Dan verzamelen wij het al het papierwerk voor jullie en bundelen we dit tot een complete offerte, voor de subsidieaanvraag.

Tennishal BLTC Bastion Baselaar

Overstappen naar duurzame led-sportverlichting?

Wanneer je over wilt stappen naar led-sportverlichting voor duurzaamheid, en omdat het goed is voor het milieu doorlopen wij met jou 4 stappen, waarvan de eerste 3 volledig kosteloos zullen zijn. Wij weten wat de waarde is van de investering in led-verlichting voor je sportveld of stadion en daarom houden wij ten alle tijden ons stappenplan aan. Onze missie is om sportclubs nóg financieel gezonder te maken,

Stap 1 Scan & Advies

We bezoeken uw club om de velden, omgeving en routing te beoordelen en de geschikte led-armaturen te selecteren op basis van windbelasting, lichtnormen, en meer.

Stap 2 Besparing & Lichtplan

We kennen het verenigingsleven goed en benadrukken grondige voorbereiding en duidelijke presentatie aan leden. Ons plan omvat een kostenoverzicht, details over led-armaturen, gebruik, terugverdientijd, investeringen en subsidiemogelijkheden.

Stap 3 Subsidie & Financiering

Nederland biedt diverse subsidies: landelijke, regionale, en ondernemingsvoordelen. Overweeg ook financiering om kosten over jaren te spreiden. Wij kunnen de aanvraag, van start tot uitbetaling, volledig verzorgen en meestal binnen een week afronden. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Stap 4 Realisatie & onderhoud

Nu alles is afgerond, beginnen we met de installatie zodat jullie snel kunnen sporten en besparen. We leveren een complete turn-key oplossing en zorgen voor minimale hinder tijdens sportactiviteiten. Na installatie stellen we ook een onderhoudsplan op.

Overstappen naar led-verlichting sporthallen

Overtuigd van de voordelen van led-verlichting voor een hal? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en plan meteen een locatiebezoek.

Naar de sporthal intake

Veelgestelde vragen