Sportveldverlichting

Led-Sportverlichting

Sportverlichting.com helpt verenigingen met het verlichten van hun club! Klik hieronder op jouw sport voor meer informatie.

Led-sportverlichting voor tennis

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting voor voetbal

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting voor hockey

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting volleybal

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting soft- en honkbal

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting sporthal

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting stadions

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting indoor sport

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting paardensport

Meer over deze sportverlichting

Led-sportverlichting overige sporten

Meer informatie

Led-sportverlichting gemeenten

Meer informatie

Sportveldverlichting

Is goede veldverlichting onmisbaar bij jouw sportvereniging? Kies voor een duurzaam alternatief. Een milieuvriendelijke oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook een aanzienlijke besparing in de energiekosten oplevert. Steeds meer clubs, verenigingen, sporters en toeschouwers zijn enthousiast over onze led verlichting. Wij helpen je graag bij de overstap naar energiezuinige sportveldverlichting. Vraag een vrijblijvend lichtplan aan: een inventarisatie waarin we de investeringen, gebruik, verbruik, de terugverdientijd en alle subsidiemogelijkheden voor je in kaart brengen. Onze experts kunnen je hier van A tot Z bij begeleiden.

De voordelen van led

Met led verlichting kun je als sportvereniging verduurzamen met meer licht en minder energie. En dit betekent ook automatisch: minder kosten. Het is bovendien mogelijk om een deel van de kosten terug te vragen via subsidies die de overheid hiervoor beschikbaar heeft gesteld. De onderhoudskosten zijn voor ons, want na de installatie kun je rekenen op blijvende support. We hebben alle voordelen voor je op een rij gezet.

Een hogere lichtopbrengst

Ledlampen zijn niet alleen energiezuinig, ze hebben ook een hogere lichtopbrengst. Meer licht, minder verbruik. Het licht is gelijkmatig en simuleert daglicht. Dit zorgt voor beter zicht op het veld, essentieel bij trainingen en wedstrijden.

Energiezuinige sportveldverlichting

Minder verbruik zorgt voor een fikse besparing op de energierekening. Met led sportveldverlichting kun je tot wel 50 procent besparen. Het voordeel van ledlampen is dat ze geen opwarm- en afkoeltijd hebben. 90 procent van de energie wordt omgezet in licht.

Subsidie voor sportveldverlichting

Er zijn verschillende subsidieregelingen voor sportveldverlichting. De bekendste is de BOSA-regeling. Omdat led sportveldverlichting een duurzame investering is, kan de vergoeding oplopen tot wel 30 procent van de totale kosten.

BOSA-regeling

De BOSA-regeling is voor sportverenigingen die duurzaam bouwen. Voor dit soort initiatieven kun je als club maximaal 30 procent van het offertebedrag terugvragen. De Nederlandse regering heeft in 2020 80 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de verduurzaming van sportaccommodaties. Aanvragen worden op datum behandeld. Ons advies luidt dan ook: zo snel mogelijk regelen!

Slim combineren

Omvat de renovatie meer dan alleen de overstap op led sportveldverlichting? Gaan jullie ook verbouwen of is onderhoud aan de velden nodig bijvoorbeeld? Ook als het niet om verduurzaming gaat zijn er subsidiemogelijkheden. Deze lopen op tot 20 procent van de totale investering. Wij bundelen het papierwerk tot een complete offerte voor de subsidieaanvraag.

Video sportveldverlichting

Prijsvoordeel voor sportverlichting berekenen

Het is natuurlijk interessant om uit te zoeken hoeveel u kunt besparen op led-sportverlichting. Wij willen jouw vereniging namelijk graag informeren over de mogelijkheden van led-verlichting, subsidies ,financieringsoplossingen en bijbehorende terugverdientijd. Om tot een goede prijsindicatie te komen, hebben wij wat aanvullende informatie nodig. Vul alle benodigde velden in.

Bereken je prijsvoordeel