loader image
Toggle Menu

Sportveldverlichting prijzen

Sportveldverlichting prijzen

Wil je weten wat de terugverdientijd is van energiezuinige verlichting? Voor jouw voetbalvereniging, tennis- of hockeyclub. Led verlichting kan zowel bij de buitenvelden, als indoor worden geplaatst. En via de BOSA-regeling kun je als sportvereniging aanspraak maken op een subsidie, die kan oplopen tot 30 procent. Wat zijn de sportverlichting prijzen voor het voetbalveld? Hoe zit het op de tennisbaan? En wat is de investering voor duurzame verlichting op het hockeyveld? We helpen je graag op weg met inzicht en advies. We stellen een persoonlijk lichtplan op, die o.a. inzage geeft in het huidige verbruik, de mogelijke besparing en de terugverdientijd.
Sportverlichting screenshot 8

Prijzen led verlichting voetbalveld

Goed zicht op de bal is van essentieel belang bij voetbal. Voetbalvelden moeten dus goed verlicht zijn, zeker tijdens avondtrainingen op de buitenvelden. Met energiezuinige ledlampen kun je als voetbalvereniging enorm besparen. Dit zie je niet alleen terug in het (milieuvriendelijke) verbruik, maar ook op je jaarlijkse eindafrekening voor stroom. Voor voetbalverenigingen kan het voordeel, afhankelijk van het aantal lampen en branduren, oplopen tot 8.000 euro per jaar. Je kunt voor maximaal 30 procent van je investering subsidie aanvragen.

Prijzen led verlichting tennisbaan

Ook voor een tennisvereniging kan het lonend zijn om een offerte voor led verlichting aan te vragen. De ledlampen kunnen niet alleen bij de buitenbanen worden geïnstalleerd, ook indoor tennishallen profiteren van het daglicht simulerende licht. De lampen leveren je een besparing tot 50 procent per jaar op. De terugverdientijd is o.a. afhankelijk van de totale investering die nodig is voor de overstap en van het aantal branduren. Ook voor led verlichting op de tennisbaan zijn mogelijkheden voor subsidie.

Prijzen led verlichting hockeyveld

Goede verlichting zorgt ook op het hockeyveld voor het beste zicht en dat kan bij deze snelle sport best belangrijk zijn! Ledverlichting heeft de hoogste lichtopbrengst en het laagste energieverbruik. Het beste speloverzicht op een ‘groen’ veld. Met duurzame sportveldverlichting voldoe je als club meteen aan de richtlijnen van de Sportbond. Veel hockeyvereniging doen voor de overstap naar duurzame sportverlichting een beroep op subsidie volgens de BOSA-regeling.

Prijzen ledverlichting sporthal

Veel verenigingen hebben zowel indoor, als outdoor accommodaties. Optimale verlichting is ook in een overdekte sporthal van belang. Led verlichting zet 90 procent van de energie om in licht en heeft bovendien de hoogste lichtopbrengst. Meer licht, minder energie en minder kosten dus. Voor de investering kun je tot 30 procent declareren in een subsidieaanvraag voor ledverlichting in de sporthal. Hiervoor geldt wel een minimaal offertebedrag van 5.000 euro.

Maatwerk sportveldverlichting prijzen

Wij werken volgens ons 4 stappenplan. Die begin met een locatiebezoek aan de club, om de huidige verlichting in kaart te brengen en eventuele werkzaamheden die nodig zijn voor de overstap. Vervolgens ontvang je van ons een advies: een lichtplan waarin we de kosten, de besparing en de terugverdientijd in kaart brengen. We kunnen je ook helpen met de subsidieaanvraag. En uiteraard kun je na de realisatie van de led sportveldverlichting rekenen op blijvende support. Neem voor meer informatie direct contact op met één van onze adviseurs.

FAQ

1
Kan ik werkzaamheden en materialen uit 2018 indienen voor deze regeling?

Alle activiteiten, bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden of de aankoop van sportmaterialen, mogen pas na 1 januari 2019 starten om in aanmerking te komen voor de regeling. Hetzelfde geldt voor de factuur.

2
Waaraan moet een sportclub voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie?


Iedere organisatie die zich inschrijft in het Handelsregister krijgt een of meerdere SBI-codes. Deze code geeft aan wat de activiteit van de organisatie is. Alle organisaties die beginnen met het cijfer 93.1 zijn sportorganisaties, met uitzondering van beroepssporten.

3
Wat te doen bij een gezamenlijk project van een gemeente en een sportvereniging?

Investeringen die de gemeente doet kunnen zij in aanmerking laten komen voor de Specifieke Uitkering Sport, ook wel SPUK-regeling genoemd. Wanneer de gemeente gebruikt maakt van de SPUK-regeling kan de vereniging geen aanspraak maken op de BOSA-regeling voor hetzelfde project.

4
Mogen in een aanvraag zowel kosten vooraf als achteraf worden ingediend?

Nee, gecombineerde aanvragen zijn niet toegestaan. Voor subsidies van € 25.000 tot € 125.000 is ervoor gekozen om aan de aanvrager de keuze te laten om ofwel voor aanvang, ofwel na afloop van de activiteiten subsidie aan te vragen.

5
Kan er ook op basis van een leasecontract subsidie worden aangevraagd?

Een leasecontract wordt gezien als een ‘gewone factuur’. De activiteiten moeten voor de waarde van het contract ten goede komen aan de amateursport.

6
Mag een intermediair ook de aanvraag namens een sportclub doen?


Ja, een intermediair mag ook de aanvraag indienen. Sportverlichting.com kan voor u de subsidie aanvragen middels ons machtigingsformulier.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting