Toggle Menu

Push it!

Minder kosten en meer licht

Steeds meer bestuurders, penningmeesters, spelers en toeschouwers zijn enthousiast over led-verlichting op hockeyvelden. En terecht. Led-verlichting zorgt immers voor een betere verlichting tegen fors lagere kosten.

Natuurgetrouw licht

Led heeft een hogere lichtopbrengst en je ziet dit letterlijk op het hockeyveld terug; beter zicht voor speler en toeschouwer.

Forse besparing

Dankzij led is de energierekening fors lager; een jaarlijkse besparing die terugvloeit naar ‘de kas’ van jullie hockeyclub.

Subsidie

Subsidies maken led voor elke hockeyclub aantrekkelijk. Je hoeft minder te investeren omdat de overheid (deels) meebetaalt.

Wil je weten of ledverlichting voor jullie hockeyclub interessant is?

Vul dan de vragenlijst in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en komen vervolgens graag persoonlijk bij je langs voor een inventarisatie.

FAQ

1
Wat is de gemiddelde terugverdientijd bij hockey?

De terugverdientijd van hockey is gemiddeld 6.5 jaar.

2
Waarom is er bij hockey zo'n hoge lichtopbrengst nodig?

Elke sport heeft een lichtnorm vanuit de bond. De norm wordt onder andere bepaald door de grote- en snelheid van de bal.

3
Kan het lichtmanagementsysteem gekoppeld worden aan het beregeningsinstallatie?

Het is mogelijk om de systemen aan elkaar te koppelen. Ook is het mogelijk om het systeem voor te programmeren zodat het veld op de gewenste tijd besproeid wordt.

4
Hoe lang gaat led verlichting mee?

Led verlichting die gebruikt wordt voor het verlichten van sportterreinen kan wel zo’n 25.000 tot 100.000 branduren mee. De levensduur van een gemiddelde ledlamp op een sportveld is sowieso aanzienlijk langer dan conventionele sportveldverlichting waarbij men gebruik maakt van bijvoorbeeld gasontladingslampen of halogeenlampen. Ledlampen hoeven dan ook veel minder vaak vervangen te worden.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
Adres
Sportverlichting.com BV
Gotlandstraat 36
7418 AX Deventer
Socials

Sportverlichting