loader image
Toggle Menu

Led sportveldverlichting

Led sportveldverlichting

Optimale verlichting op je sportvelden en tegelijkertijd besparen op de energiekosten en bijdragen aan een beter milieu? Wij helpen je graag bij de overstap naar led sportveldverlichting. We komen langs op de club voor een inventarisatie en stellen vrijblijvend een lichtplan op, die helemaal is toegespitst op jullie velden, lichtnormen en verbruik. We brengen alles in kaart en komen met een advies dat inzage geeft in de kosten, de terugverdientijd en subsidiemogelijkheden. Voor duurzame sportverlichting kun je namelijk een deel van de kosten terugvragen, mits je aan de voorwaarden voldoet. Dit maakt de overstap naar led sportveldverlichting nóg aantrekkelijker. Wij helpen je graag op weg.

De voordelen van led

De overstap naar led verlichting brengt vele voordelen met zich mee. Naast het milieuvriendelijke aspect en de langere levensduur, profiteer je als club ook van meer licht tegen een lager energieverbruik. Meer licht, minder kosten dus. Led verlichting is bovendien regelbaar. Je kunt het licht dimmen om nog meer te besparen. Een toekomstbestendige oplossing die wij graag voor je realiseren.

De beste lichtbron voor sportvelden

Met onze sportveldverlichting ben je verzekerd van optimale verlichting op alle velden van de vereniging. Op het voetbalveld, de tennisbaan, het hockeyveld en in indoorzalen. Onze ledlampen simuleren daglicht, voor de ultieme spelervaring voor spelers en publiek.

Besparen op energie

Led verlichting betekent meer licht en minder energie. Als sportclub bespaar je hiermee al snel tot 50 procent op de energienota. We adviseren je graag over de mogelijkheden en bekijken samen met jou hoeveel winst er te behalen met de overstap.

Subsidie voor led sportveldverlichting

Het is mogelijk om een deel van de kosten voor led sportveldverlichting terug te vragen, mits je aan de voorwaarden voor subsidie voldoet. Wij brengen de kosten voor jouw club in kaart en begeleiden je bij de subsidieaanvraag.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

Sportverlichting.com heeft specialisten in eigen huis, die jouw vereniging kunnen begeleiden bij de subsidieaanvraag voor duurzame sportverlichting. Vraag een gratis lichtplan aan en wij brengen precies in kaart welke subsidieregelingen mogelijk zijn voor jouw club.

BOSA-regeling

De BOSA-regeling is er speciaal voor sportverenigingen. Hiermee kun je als sportclub 20 procent van de kosten voor de bouw en onderhoud van accommodaties declareren. Gaat het om een duurzame investering? Dan kan de subsidie oplopen tot 30 procent. De overheid heeft in 2020 80 miljoen euro beschikbaar gesteld voor dit soort duurzame investeringen in sportverenigingen. Aanvragen worden op datum behandeld. Het is dus zaak om op tijd subsidie aan te vragen.

Slim combineren

Heb je naast de overstap naar led verlichting nog andere plannen voor de sportaccommodatie? Een verbouwing, renovatie of onderhoudswerkzaamheden bijvoorbeeld. Dan kunnen wij alle kosten in kaart brengen en het papierwerk bundelen, voor het indienen van een complete subsidieaanvraag.

Video led sportveldverlichting

4 stappenplan

Stap 1: Scan & advies
We beginnen met een inventarisatie van de huidige situatie, waarbij we alle wensen en mogelijkheden in kaart brengen. We kijken naar de huidige verlichting en naar welke investeringen verder nodig zijn om de overstap naar led mogelijk te maken: onderhoud of een verbouwing bijvoorbeeld.

Stap 2: Besparing & Lichtplan
Uit de inventarisatie volgt een advies: een lichtplan waarin alle kosten, de terugverdientijd en informatie over mogelijke subsidies worden gedeeld. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie voordat je akkoord gaat, dan lichten we de bevindingen graag persoonlijk toe.

Stap 3: Subside & Financiering
Zijn er mogelijkheden voor subsidie voor een deel van de kosten? Dan helpen wij je ook met de voorbereiding en aanvraag van de juiste subsidie. Denk hierbij aan het verzamelen van het papierwerk en het invullen van de aanvraagformulieren.

Stap 4: Realisatie & Onderhoud
Zodra het financiële plaatje rond is, gaan we direct voor je aan de slag en wordt de led verlichting geplaatst. Na de oplevering blijven we uiteraard nauw betrokken bij onderhoud en advies.

Offerte led sportveldverlichting

Vraag vandaag nog een offerte aan voor led verlichting. Wij komen binnen 24 uur bij je terug om een plan van aanpak te maken voor de club. Eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts. We helpen je graag verder.

FAQ

1
Waaraan moet een sportclub voldoen om in aanmerking te komen voor subsidie?

Iedere organisatie die zich inschrijft in het Handelsregister krijgt een of meerdere SBI-codes. Deze code geeft aan wat de activiteit van de organisatie is. Alle organisaties die beginnen met het cijfer 93.1 zijn sportorganisaties, met uitzondering van beroepssporten.

2
Zijn de lampen per sport in te stellen?

Ja dit is mogelijk. De verlichting kan gekoppeld worden aan het lichtmanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om per sport de gewenste hoeveelheid licht te regelen.

3
Welke verschillende sporten hebben jullie voorzien of kunnen jullie voorzien van led-verlichting?

Sportverlichting.com helpt verenigingen met het verlichten van hun club, ongeacht welke sport. Zowel indoor als outdoor!

4
Hoe lang gaat led verlichting mee?

Led verlichting die gebruikt wordt voor het verlichten van sportterreinen kan wel zo’n 25.000 tot 100.000 branduren mee. De levensduur van een gemiddelde ledlamp op een sportveld is sowieso aanzienlijk langer dan conventionele sportveldverlichting waarbij men gebruik maakt van bijvoorbeeld gasontladingslampen of halogeenlampen. Ledlampen hoeven dan ook veel minder vaak vervangen te worden.

5
Waarom is led verlichting duurzaam?

Er zijn meerdere redenen waarom led verlichting voor sportvelden duurzaam is. Ten eerste heeft led verlichting van alle vormen van sportveldverlichting de langste levensduur. Dat komt niet alleen door de lagere CO2-uitstoot en schokbestendigheid van ledlampen, maar ook door het feit dat ze nauwelijks warmte produceren. Een ledlamp zet ruim 90 procent van de energie om in licht, waardoor men profiteert van de hoogste lichtopbrengst tegen een minimaal verbruik van energie. Het feit dat een ledlamp bijna geen warmte produceert, minimaliseert tevens het risico op doorbranden. Verder bevatten ledlampen geen schadelijke stoffen.

https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2019/11/logo-new.png
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2022/11/footer-normec.jpg
Adres
Sportverlichting.com BV
Arnhemstraat 17
7418 CL Deventer
Socials
Official partner Keuken Kampioen Divisie
https://sportverlichting.com/wp-content/uploads/2023/08/Logo-strook-keukenkampioen-e1691749968448.png

Sportverlichting