5 juli 2018

Demo-avond Gemeente De Wolden

Geachte bestuurslid of belanghebbende,

Met genoegen nodigen wij u uit om op vrijdag 27 juli vanaf 21.00 uur duurzame LED-verlichting te komen ervaren op onze demo-avond bij TC Suthwalda. 

TC Suthwalda in Zuidwolde beschikt over 8 gravelbanen die sinds medio 2017 worden verlicht door duurzame LED sportveldverlichting. Tijdens de demo-avond wordt u voorzien van informatie over LED-verlichting, besparingen, verschillen tussen de merken en welke armaturen het meest geschikt zijn voor welke sport.

Subsidieregeling Verledden Buitensportvelden De Wolden 2018-2020

Gemeente De Wolden ondersteunt sportverenigingen met het verduurzamen van de buitenaccommodatie middels LED-verlichting. Gesubsidieerd wordt 50% van de kosten, waardoor de investering en terugverdientijd erg interessant wordt. De subsidieregeling draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie-Akkoord, door het benutten van het potentieel aan energiebesparing bij sportverenigingen.

Programma

20.30 uur Ontvangst
21.00 uur Presentatie in het clubhuis
22.00 uur Demonstratie op de tennisbanen
22.30 uur Afsluiting

De demo-avond is een uitstekende gelegenheid om informatie te verzamelen en de LED-verlichting te ervaren. Voor de tennissers onder ons, neem gerust uw tennisspullen mee om een balletje onder de LED-verlichting te slaan.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de demo-avond.

Wij hopen u op 27 juli te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Team Sportverlichting.com & TC Suthwalda

Adres:

TC Suthwalda
Zuider Esweg 1
7921 JC Zuidwolde


Aanmelden demo-avond